Jótállás

Kedves Vásárlóim!

Mindig igyekszem a minőségi alapanyagokhoz, minőségi munkát társítani, de olykor mégis becsúszhatnak hibák. Amennyiben valamilyen garanciális hiba merül fel, ne habozzatok írásban (manocapelus@gmail.com) felvenni velem a kapcsolatot. Kérlek, a levél mellé csatoljatok fotót is a hibáról!

A garanciális kérdéseknél a következőket kérlek vegyétek figyelembe:
Nem áll módomban a garancia érvényesítése, amennyiben:

  • A termék nem a mosási útmutató/vásárlói tájékoztató alapján lett kimosva/kezelve.
  • Hibásan vagy gondatlanul volt kezelve, túlzottan igénybe véve (például patentok erőteljes rángatása, "tépkedése")
  • Nem rendeltetésszerűen volt használva.


Természetesen az elállástól való jog szintén érvényes: A hatályos jogszabályok szerint a termék kézhezvételétől 14 napig van erre lehetőség (Itt az is fontos, hogy a számla nem a csomagban, hanem elektronikus úton jut el Hozzátok!). A termék visszajuttatása ilyenkor a vásárló feladata, költsége őt terheli. A Termék visszajuttatása után haladéktalanul visszautalom a a kifizetett árat!

Az elállás jogát addig lehet érvényesíteni, amíg a termék nem lett használatba véve, kimosva, vagy bármilyen átalakításnak alávetve, amennyiben a termék megfelel a rajta feltüntetett minőségi követelményeknek.

A fentiek csak rövid összefoglalóként szolgálnak! További információkért, a terméktől való elállás vagy a garancia további feltételei kapcsán olvassátok el a webáruház ÁSZF-ét is!